Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Bibinka uvařila 6. 2. 2013 17:55 Bramborový salát alá FrodoBagin (SUPER kvalita) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 6. 2. 2013 17:54 Bramborový salát alá FrodoBagin (SUPER kvalita) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
První republika s Kristinou: Nejlepší perníčky podle 100 let starého receptu voní po medu a zázvoru a zdobí je plátky mandlí