Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
K@tka uvařil 28. 5. 2013 05:35 "Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 5. 2013 05:34 "Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 5. 2013 05:34 "Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 5. 2013 05:34 "Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 5. 2013 05:34 "Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Video Ovocné kůže: Pochoutku z jablek nebo hrušek vonící skořicí a vanilkou snadno vyrobíte podle našeho videonávodu
Jídelní rozmary slavných: Scarlett Johanssonová si před cvičením dává čokoládu a miluje nadýchané banánové muffiny