Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mika59 uvařila 10. 11. 2021 21:54 Butter chicken - máslové indické kuře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Luucca uvařila 30. 5. 2020 18:59 Butter chicken - máslové indické kuře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici