uvařila 10. 11. 2021 22:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 11. 2021 22:54
maso kuřecí, cibule bílá, česnek, zázvor, rajče, římský kmín mletý, kurkuma, koření garam masala, kardamom, pepř cayenský, skořice mletá, máslo, smetana ke šlehání, koriandr čerstvý, mouka hladká, voda, olej, sůl, máslo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Holka u plotny radí: Jak udělat masopustní boží milosti, křehotinky, fánky či květinky? Jedno těsto nabízí mnoho možností
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba