Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Nadja uvařila 26. 4. 2017 14:54 Celerový salát ze sterilovaného celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadja uvařila 26. 4. 2017 14:54 Celerový salát ze sterilovaného celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Linecký koláč s jablky: Křehké těsto v kombinaci se šťavnatou jablečnou náplní je krásně vláčné a voní vanilkou