7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
petram uvařila 7. 8. 2014 05:08 Chlebíček z dýňové mouky s kandovaným ovocem bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 7. 8. 2014 05:08 Chlebíček z dýňové mouky s kandovaným ovocem bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí naklíčená semínka pro ochucení jídel i lepší imunitu: Vypěstujeme si je doma snadno v PET láhvi nebo v zavařovačce
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí