Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
MagdaC uvařil 27. 1. 2011 15:50 Choceňské palačinky 0 0 Zobrazit detail Jsou mnohokrát vyzkoušené a výborné Okomentovat
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů
Výborná celerová pomazánka s majonézou, uzeninou a okurkou: Skvěle chutná ke svačině, večeři i jako pohoštění
5 foto Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán