Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Hella uvařila 20. 6. 2010 20:01 Chřestová polévka 0 0 Zobrazit detail Chřestová polévka ze zbytků Okomentovat
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
6 foto Čokoládový dort podle cukráře Josefa Maršálka: Moučník jen ze tří surovin zvládnete do 30 minut! Příprava je snadná, chuť božská