Chřestová polévka
Po přípravě chřestu, můžete využít zbylé části do polévky. Je to recept pro ty , kteří rádi v kuchyni zužitkují všechno co jim přijde pod ruku. Trochu vody, jíšky a koření a za pár minut se budou vyjímat dva plné talíře výborné horké polévky na stole.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYWz
Moje poznámka
Chřestová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYWz
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 10 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 11 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 7 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 8 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 9 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 11 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 11 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 13 hodinami
Květákové placičky
Linova před 13 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 14 hodinami
Tématické fráze:
chřestová polévka,
chřestová polévka recept,
chřestová polévka top recepty,
recept na chřestovou polévku,
recept chrestova polevka,
nejlepší chřestová polevka,
chrestova polevka bez bujonu,
chřestová polévka z chřestu,
recept na chřestovou na polévku,
chřestova polevka recepty,
výborná chřestová polévka,
chřestová polívka,
polévka chrestova,
recept na polévku z chřestu,
chřest recepty polévka,
polévka z chřestu,
výborná chřestová polévka recept,
vynikající chřestová polévka,
chřestová polévka top,
recepty chřestová polévka
Suroviny:
chřest,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
bujón zeleninový
Komentáře (8)