Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Lenka Škulinová uvařila 26. 3. 2025 08:45 Čočka na kyselo se sázeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 26. 3. 2025 08:45 Čočka na kyselo se sázeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné