Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
RAWMANIA.cz uvařila 2. 9. 2014 15:42 Cuketové špagety s bazalkovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RAWMANIA.cz uvařila 2. 9. 2014 15:42 Cuketové špagety s bazalkovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RAWMANIA.cz uvařila 2. 9. 2014 15:42 Cuketové špagety s bazalkovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště