Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
mojetara uvařil 12. 10. 2016 15:30 Děravý toast s vejcem a oblohou 0 0 Zobrazit detail Děravý toast s vejcem a oblohou Okomentovat
mojetara uvařil 12. 10. 2016 11:31 Děravý toast s vejcem a oblohou 0 0 Zobrazit detail Děravý toast s vejcem a oblohou Okomentovat
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Vařená kukuřice/ klas, digesce, louhování (nixtamalizace), základní Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 CstavaDobreta 60 min