Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel