uvařil 17. 11. 2010 13:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 11. 2010 13:07
prsa krůtí, slanina anglická, kapie, žampióny, vejce, sůl, pepř, koření adžika, cibulka, smetana na vaření, omega, mouka hladká
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Pampeliškový med podle snadného receptu. Krásně voní a využít se dá i k přípravě osvěžující limonády