Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
varilamyskakasicku uvařila 31. 10. 2013 16:14 Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 10. 2013 15:44 Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 10. 2013 15:44 Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 10. 2013 15:44 Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klement Gottwald měl rád bramborové placky s mlékem a svíčkovou v těstíčku. Víc než jídlo ale k životu potřeboval alkohol
Sezóna horkých polévek: Jak na perfektní celestýnské nebo fritátové nudle? Základem je dokonalé palačinkové těsto