Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
tejaja uvařila 6. 11. 2022 19:38 Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 3. 11. 2021 17:36 Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety 0 0 Zobrazit detail Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety Okomentovat
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli