Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
Marie Svarcova uvařila 29. 4. 2021 11:55 Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 4. 2021 11:55 Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 4. 2021 11:55 Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 4. 2021 11:55 Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost