Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:33 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:31 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:22 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Luxusní toustový chleba podle Josefa Maršálka: Použijte tvaroh, dodá nádhernou vláčnost, radí slavný cukrář