Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)

Deninii Kuchařka: Deninii

Doba přípravy: příprava: 15 minut, v troubě: 1,5hod Pro začátečníky 1 názor

Suroviny

1 kg vepřového masa (kousky na guláš)
3 cibule
5 stroužků česneku
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké mleté papriky
3 lžičky solamylu
sůl
pepř
1,5 masoxu
0,75 l vody
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velmi jednoduchý. Do připraveného pekáče dám nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, maso, koření, solamyl. Vše pořádně promíchám.

  2. V horké vodě si rozpustím masox a přiliji k masu. Pekáček zaklopím alobalem a vložím do trouby. Pečeme na 250°C, 1,5 hodiny.

Poznámka

Tenhle guláš zvládne úplně každý, největší výhoda je, že nemusíte během doby "vaření" vůbec kontrolovat :))

Dobrou chuť!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)

  • Atevi Atevi(neregistrovaný)

    Receptík jsem dostala od kolegyně z práce. Je to opravdu úžasné, všechno se naháže do pekáče a už se jen můžeme těšit, až se vyndá z trouby. U nás ho máme všichni rádi, jen musím připravit vícero příloh. Dá se jíst úplně se vším:-*.

    Odpovědět

Tématické fráze: guláš v pekáči guláš z pekáče guláš do pekáče gulas bez michani gulaš v pekáčku gulas pro zacatecniky guláš bez vaření gulas na pekaci guláš z pekáčku jak dlouho varit gulas guláš na pekáč doba vaření guláše guláš pro lenochy guláš doba vaření guláš vpekaci guláš do pekacku míchání koření troubový guláš gulas doba pripravy guláš bez míchání pod alobalem

Zapomněl/a jsem heslo