Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
hilgertom uvařil 8. 1. 2022 16:25 Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail Gulášová polévka z hlívy ústřičné Okomentovat
hilgertom uvařil 8. 1. 2022 16:19 Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny 0 0 Zobrazit detail Gulášová polévka z hlívy ústřičné Okomentovat
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer