Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
hosta uvařila 14. 1. 2017 17:55 Housky s jogurtem a dýňovým pyré motané z jednoho pramene 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 14. 1. 2017 17:55 Housky s jogurtem a dýňovým pyré motané z jednoho pramene 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 14. 1. 2017 17:55 Housky s jogurtem a dýňovým pyré motané z jednoho pramene 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
26 foto Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace