Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 13:07 Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
EvaCh uvařila 19. 5. 2022 11:42 Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 6. 12. 2013 16:25 Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 6. 12. 2013 16:25 Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 6. 12. 2013 16:25 Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl