Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
varilamyskakasicku uvařila 2. 6. 2013 12:33 Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 2. 6. 2013 12:33 Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 2. 6. 2013 12:33 Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní