Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2013 14:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 419 kJ / 2 490 kcal
Bílkoviny192,06 g
Tuky145,42 g
Vláknina7,86 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,80 g
Sacharidy52,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rozmarynaH

4. 6. 2013 10:27

varilamyskakasicku: díky, díky:-K:-K

varilamyskakasicku

3. 6. 2013 21:45

rozmarynaH: díky, no, je tam přece rozmarýn, chtěla jsem Ti udělat radost:-K:-));-)

rozmarynaH

3. 6. 2013 20:41

Jen jsem polkla, to musí být výborné:yes:

varilamyskakasicku

3. 6. 2013 18:42

Anna Kocikova::-)) tak nějak:-))

Anna Kocikova

3. 6. 2013 17:52

varilamyskakasicku:Znám to;-)i můj zlatouš má mlsný jazýček:-p:-D:-D

varilamyskakasicku

3. 6. 2013 17:43

Anna Kocikova: Díky, Aničko, zkusila jsem je právě opačně, než ta původní líčka, manžel si to tak přál a už nechtěl to, co jsem dělala předtím, takže toto je prý lepší a chválí i dnes, druhý den, neboť je to uleželé a znáš to, jinak dá se udělat i jinak;-)

Anna Kocikova

3. 6. 2013 17:24

Kulatím na dvacítku;-):-))Ivuš,máš to parádní:-KJá bych tuhle baštu ale raději udělala z té kližky a líčka nechala na nějakou opravdu super delikatesu:-p

varilamyskakasicku

3. 6. 2013 12:49

Děkuji, jsem ráda, že Vás recept zaujal:-K:-K

varilamyskakasicku

3. 6. 2013 12:27

Vaclav Fronek: Vašíku, můžeš dát černé pivo místo vína a dát méně, nebo jen podle sebe, víno i pivo se dušením odpaří, zůstane jen navinulá chuť;-):-K

spagetka

3. 6. 2013 08:53

Vaclav Fronek: Vašku, dávám ti sem odkaz, co písla hosta na pokec: Líčka jsou prý v prodejní síti Rabbit, dala tam prodejní místa, rozklikni si odkaz, protože vy v Budějicích máte takovou prodejnu, mrkni, je to podle abecedy.
http://www.rabbit.cz/prodejni-sit

Vaclav Fronek

3. 6. 2013 08:27

Dobré to bude. Akorát mám 2 problémy. První,který nemohu ovlivnit ! Kde sehnat "Hovězí líčka"???? PROBLÉM. !!! a DRUHÝ MŮJ. Strašně se obávám vína i když dělám "Špikované vepřové srdce na víně po burbunsku" ale vždy moc,moc opatrně. Jinak +bodík 19

suslajda

3. 6. 2013 07:51

Parádní a povedený receptík:yes::yes:

hosta

3. 6. 2013 00:17

Moc lákavé, a to tak, že vyzkouším:-)):yes: - líčka mají běžně prodejny Rabbit - mražená
http://www.rabbit.cz/prodejni-sit

Bibinka

2. 6. 2013 21:32

varilamyskakasicku:Ivi, to je paráda dle naší chuti, chválím ti recept a to velmi a dávám ti 15.bod

ivulinka

2. 6. 2013 21:13

Ještě nikdy jsem líčka nejedla, ale musí být velmi lahodné a v tvém receptu ještě lahodnější, Ivčo:-K:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí líčka hovězi lička a úprava hovězí na česneku hovězí líčka hovězí líčka recepty úprava hovězích líček recept na hovězí líčka hvězí líčka hovězí líčka recept hovezi po burbunsku licka recept hovězí hovězí recepty jak udělat hovězí líčka uprava licek hovezi lička uprava líčka na česneku hovezilicka hovězí líčka s rozmarýnem, paprikou úprava hovězí líčko recepty z býčích líček

Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, paprika čerstvá zelená, protlak rajský, koření nové koření, bobkový list, vývar, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xw7