Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Lenka Škulinová uvařila 18. 7. 2021 14:22 Hovězí plátečky v Gravy omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 18. 7. 2021 14:22 Hovězí plátečky v Gravy omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun