Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
lemarti uvařila 21. 2. 2011 12:23 Hovězí rolády se zeleninou ve vinné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 21. 2. 2011 12:22 Hovězí rolády se zeleninou ve vinné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 21. 2. 2011 12:22 Hovězí rolády se zeleninou ve vinné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 21. 2. 2011 12:22 Hovězí rolády se zeleninou ve vinné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější