uvařila 21. 2. 2011 13:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2011 13:22
maso hovězí, hořčice, cibule, petrželka, mrkev, pórek, šunka, víno červené, vývar zeleninový, celer, česnek, protlak rajčatový, tuk kokosový, jogurt bílý, sůl, pepř, kmín mletý, květ muškátový
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště