Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Eja57 uvařila 27. 4. 2022 11:26 Hustá polévka s rýží a červenou čočkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou