Jarní inspirace s příchutí tradice
29. 3. 2013 Historie a zajímavosti
Český pojem tradice pochází z latinského pojmu traditio, který znamená předávat. Tradicí se tak nejčastěji rozumí různé zvyky, obyčeje a mravy. Bohatou tradici představují i recepty, které jsou nejen v rámci rodin, ale mnohdy také v rámci celých regiónů velmi ceněným dědictvím. Může být snad něco lepšího než babiččiny buchty, dědovy nakládané okurky či staříčkova slivovice?
Český pojem tradice pochází z latinského pojmu traditio, který znamená předávat. Tradicí se tak nejčastěji rozumí různé zvyky, obyčeje a mravy. Bohatou tradici představují i recepty, které jsou nejen v rámci rodin, ale mnohdy také v rámci celých regiónů velmi ceněným dědictvím. Může být snad něco lepšího než babiččiny buchty, dědovy nakládané okurky či staříčkova slivovice?
A právě na poctivou tradici navazuje společnost efko cz, s.r.o. svými výrobky. Pro letošní jaro vám přináší TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY, jejichž vynikající chuť oceníte nejen na Velikonoce. TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY vycházejí z receptur, které si po generace předávají rodiny na jižní Moravě. Tajemství jedinečné chuti je skryto v nejvyšší kvalitě surovin ze Znojemska a v nezaměnitelné kombinaci kořenové zeleniny s porcí čerstvého křenu.
Společnost efko cz, s.r.o. při výrobě respektuje přirozené konzervační schopnosti surovin, proto v jejich výrobcích budete zbytečná éčka a umělá sladidla hledat marně. TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY se mohou dokonce pochlubit certifikátem kvality CEFF (www.ceff.info) garantujícím, že daná potravina neobsahuje spotřebiteli nejvíce sledovaná éčka, tedy konzervanty, umělá barviva, sladidla a glutamáty.
TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY jsou pro velikonoční hodování jako stvořené – jsou zdravé, křupavé a mají tradiční poctivou chuť. Pokud chcete vyzkoušet něco výjimečného, vsaďte i na další příchutě okurek efko – vynikající jsou například Delikates, Chilli, Kořeněné nebo jemnější okurky Dětské.
A jestliže toužíte navzdory rozmarům počasí pocítit jarní energii slunečních paprsků, zařaďte do svého jídelníčku středomořské pokrmy, které jsou mimořádně zdravé, lehké i chutné. A navíc jsou příjemně snadné na přípravu. Vyzkoušejte PRONTO PER PASTA od efko cz, s.r.o., které ve vaší kuchyni okamžitě vykouzlí slunnou atmosféru Středomoří – marinovaná sušená rajčata naložená v prvotřídním slunečnicovém oleji a dochucená bylinkami z francouzské Provance, Languedoku a vášnivé Itálie s porcí aromatického česneku vytvoří za okamžik dokonalé jídlo.
Málokdo odolá této lákavě pestré, chutné a voňavé směsi! PRONTO PER PASTA jsou vynikající do těstovin, rizota, k nakládaným sýrům, grilovanému masu i do salátů. Fantazii se meze nekladou: ať už použijete sušená rajčata v kombinaci s česnekem, česnekem a olivami či česnekem a feferonkami, můžete si být jisti, že vaším chuťovým buňkám naservírujete slastnou explozi chutí.
Co vše lze s PRONTO PER PASTA uvařit najdete na www.efko-exclusive.cz/recepty. Inspiraci naleznete i na každé skleničce v podobě bookletu s recepty, které potěší jak začínající kuchaře, tak zkušené fajnšmekry!
Užívejte si produktů efko cz, s.r.o. den co den a život vám bude chutnat!
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou?
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
15 typicky jarních pokrmů láká barevností, chutí i lehkostí. Nechte se inspirovat
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Komentáře
30. 3. 2013 09:26
29. 3. 2013 17:49
29. 3. 2013 17:44