Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Český pojem tradice pochází z latinského pojmu traditio, který znamená předávat. Tradicí se tak nejčastěji rozumí různé zvyky, obyčeje a mravy. Bohatou tradici představují i recepty, které jsou nejen v rámci rodin, ale mnohdy také v rámci celých regiónů velmi ceněným dědictvím. Může být snad něco lepšího než babiččiny buchty, dědovy nakládané okurky či staříčkova slivovice?

Český pojem tradice pochází z latinského pojmu traditio, který znamená předávat. Tradicí se tak nejčastěji rozumí různé zvyky, obyčeje a mravy. Bohatou tradici představují i recepty, které jsou nejen v rámci rodin, ale mnohdy také v rámci celých regiónů velmi ceněným dědictvím. Může být snad něco lepšího než babiččiny buchty, dědovy nakládané okurky či staříčkova slivovice?

A právě na poctivou tradici navazuje společnost efko cz, s.r.o. svými výrobky. Pro letošní jaro vám přináší TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY, jejichž vynikající chuť oceníte nejen na Velikonoce. TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY vycházejí z receptur, které si po generace předávají rodiny na jižní Moravě. Tajemství jedinečné chuti je skryto v nejvyšší kvalitě surovin ze Znojemska a v nezaměnitelné kombinaci kořenové zeleniny s porcí čerstvého křenu.

Společnost efko cz, s.r.o. při výrobě respektuje přirozené konzervační schopnosti surovin, proto v jejich výrobcích budete zbytečná éčka a umělá sladidla hledat marně. TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY se mohou dokonce pochlubit certifikátem kvality CEFF (www.ceff.info) garantujícím, že daná potravina neobsahuje spotřebiteli nejvíce sledovaná éčka, tedy konzervanty, umělá barviva, sladidla a glutamáty.

TRADIČNÍ MORAVSKÉ OKURKY jsou pro velikonoční hodování jako stvořené – jsou zdravé, křupavé a mají tradiční poctivou chuť. Pokud chcete vyzkoušet něco výjimečného, vsaďte i na další příchutě okurek efko – vynikající jsou například Delikates, Chilli, Kořeněné nebo jemnější okurky Dětské. 

A jestliže toužíte navzdory rozmarům počasí pocítit jarní energii slunečních paprsků, zařaďte do svého jídelníčku středomořské pokrmy, které jsou mimořádně zdravé, lehké i chutné. A navíc jsou příjemně snadné na přípravu. Vyzkoušejte PRONTO PER PASTA od efko cz, s.r.o., které ve vaší kuchyni okamžitě vykouzlí slunnou atmosféru Středomoří – marinovaná sušená rajčata naložená v prvotřídním slunečnicovém oleji a dochucená bylinkami z francouzské Provance, Languedoku a vášnivé Itálie s porcí aromatického česneku vytvoří za okamžik dokonalé jídlo.

Málokdo odolá této lákavě pestré, chutné a voňavé směsi! PRONTO PER PASTA jsou vynikající do těstovin, rizota, k nakládaným sýrům, grilovanému masu i do salátů. Fantazii se meze nekladou: ať už použijete sušená rajčata v kombinaci s česnekem, česnekem a olivami či česnekem a feferonkami, můžete si být jisti, že vaším chuťovým buňkám naservírujete slastnou explozi chutí.

Co vše lze s PRONTO PER PASTA uvařit najdete na www.efko-exclusive.cz/recepty. Inspiraci naleznete i na každé skleničce v podobě bookletu s recepty, které potěší jak začínající kuchaře, tak zkušené fajnšmekry!

Užívejte si produktů efko cz, s.r.o. den co den a život vám bude chutnat!

Komentáře

Viktorie

30. 3. 2013 09:26

Efko výrobky jsou vynikající, hlavně kvalitní a jen doporučuji ... :yes:

Eliška

29. 3. 2013 17:49

Sušená rajčata od efka jsou vynikající! Jednoduše natrhám ledový salát, přidám rajčata i s trochou oleje - nejlepší příloha ke steaku i nakládanému hermelínu:yes:

David

29. 3. 2013 17:44

Ty MORAVSKÉ okurky ještě neznám, ale fakt se podobají těm co děláme doma, jen jsou krásně maličké :-D což já neuhlídám. ALE TO PRONTO je vynikající - zapekl jsem s pšeničným BULGUREM a nakonec posypal sýrem! Dokonalé, hlavně ten česnek z toho voní a efko rajčata už nemusím krájet a celý se zapatlat.:yes:

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více