Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 17:27 Italská sekaná s pórkem, bylinkami, rajčaty a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 4. 2019 17:27 Italská sekaná s pórkem, bylinkami, rajčaty a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce