Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
houba uvařila 21. 9. 2020 16:59 Japonská houbová polévka -きのこスープ 0 0 Zobrazit detail Houbová japonská Okomentovat
Karolina09 uvařila 16. 1. 2018 22:58 Japonská houbová polévka -きのこスープ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou