Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Kopřiva jako tajná zbraň pro vaši zahradu: Co všechno dokáže výluh z tohoto pálivého plevele a proč si ho doma kvasit
houba uvařila 21. 9. 2020 16:59 Japonská houbová polévka -きのこスープ 0 0 Zobrazit detail Houbová japonská Okomentovat
Karolina09 uvařila 16. 1. 2018 22:58 Japonská houbová polévka -きのこスープ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Farmářka radí, jak skladovat česnek: Nejvíc škodí vlhkost a experimenty v mrazáku, říká Gabriela Pechová