Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 5 minut+3/4 hodiny chlazení Pomazánky 0 názorů

Suroviny

1 balení uzených šprotů v oleji
1 balení filet z ančoviček v oleji
250 g Tradičního pomazánkového másla
petrželové lístky na dozdobení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z obou rybiček slijeme olej, rybky přemístíme do hlubší misky, přidáme pomazánkové máslo a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.

  2. Po vychlazení v lednici mažeme na čerstvé pečivo, můžeme dozdobit petrželovými lístky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo