uvařila 21. 9. 2020 18:59
Houbová japonská
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2020 18:59
Houbová japonská
olej rýžový, houby shiitake, hlíva ústřičná, houby, česnek, vývar drůbeží, bambusové výhonky, ocet rýžový, olej sezamový, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka, cukr, fazole mungo, houby enoki
Přidáno před 36 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole