Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
mika59 uvařila 11. 12. 2016 13:56 Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 12. 2016 13:56 Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 12. 2016 13:56 Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny