Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 12. 2016 15:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 288 kJ / 1 025 kcal
Bílkoviny132,51 g
Tuky35,13 g
Vláknina1,28 g
Cholesterol 2,90 g
Sodík 1,14 g
Sůl2,81 g
Sacharidy44,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dajda

30. 4. 2017 20:38

mika59: V pohodě, já se jen chtěla dozvědět, co nevím. :-(

mika59

30. 4. 2017 20:26

Prosím nerozebírejme to..Je to zbytečné, každý ať si to očistí jak uzná za vhodné...to je totiž nekonečné..děkuji..;-):-K

Dajda

30. 4. 2017 20:15

mika59: Drůbeží játra mají takové flaksičky (nevím, jak to nazvat jinak), která je spojují, a ty je potřeba odstranit. Pak bych je asi "očistila" opláchnutím pod vodou, ale nevím, zda se dá něco z toho nazvat odblaněním. Nepřipadá mi, že by na játrech byla nějaká blanka, která by se mohla odstranit. V každém případě to nedělám. :-*

mika59

30. 4. 2017 20:01

casino: No já v tom nevidím rozdíl, jestli je odblaním, nebo očistím...

casino

30. 4. 2017 19:35

"Játra odblaníme a nakrájíme..."
cecilka: :yes:
S tím odblaňováním drůbežích jater je to asi tak jako s výskytem paní Columbové: recepty jsou toho plné, ale nikdo to nedělá ;-)
No a že si lidi pletou "odblanění" a "očištění" je věc jiná...:-)

mika59

30. 4. 2017 19:01

cecilka: Cecilko myslela jsem kuchyňsky upravit, všechny játra mají blanky, které já odstraňuji...;-):-K

cecilka

30. 4. 2017 18:57

Prečo sa má kačacia pečeň odblaňovať? Mala som z domáceho chovu a tam nič na odblaňovanie nebolo.

Anna Kocikova

12. 12. 2016 18:12

Nepohrdla bych:-Q:-K

Jiří Žilavý

12. 12. 2016 15:37

Je to super, ale udělám to z husých jater. :-)

mika59

12. 12. 2016 14:43

mysulka: Milada V.: Leni a Miladko moc děkuji..;-):-K:-)

Milada V.

12. 12. 2016 13:51

Další SKVOSTNÉ jídlo, které by se mohlo podávat v těch nejluxusnějších restauracích! Já bych si každopádně ještě poprosila o přídavek! :-K :yes: :yes: :yes:

mysulka

12. 12. 2016 10:15

Moc pěkné :yes:

mika59

11. 12. 2016 20:01

rozmarynaH: Děkuji Ti :-K;-) ;-)
Colombo65: Díky moc :-K;-);-)
nanny: Děkuji taky :-K;-);-)

nanny

11. 12. 2016 18:54

<3:-K:yes:

Colombo65

11. 12. 2016 18:52

Bůh existuje - oku lahodící foto :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachní játra odblanění jater kachní játra recepty recept na kachní játra jak upravit kachni jatra játra v těstíčku kachní játra smažení recepty na kachni játra recept kachni játra jak upravit kaceni játra recept jak upravit kachní játra na cibulce pikantni kachni jatra recept na krůtí játra v těsticku krutí játra v těstícku kachní játra na ve slanině játra v v těstíčku kachní játra recept smažené kachní játra jak nejlépe odstanit blány z kuřecích jater recept jablka v těstíčku

Suroviny: játra kachní, mléko, vejce, mléko, česnek, sýr strouhaný, mouka hladká, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWYW