Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:58 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:57 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý