Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:58 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:57 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 21:55 Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný