Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes