Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 11. 2015 15:14 Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař
Jak na domácí popcorn? Příprava zabere pár minut a díky přepuštěnému máslu zůstane křupavý i po ochucení