Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Boubelinda uvařila 2. 7. 2009 10:28 Kedlubna v koprové omáčke 0 0 Zobrazit detail vaří se kedlubny Okomentovat
Boubelinda uvařila 2. 7. 2009 10:15 Kedlubna v koprové omáčke 0 0 Zobrazit detail pouze kedlubny s omáčkou Okomentovat
Kvíz KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý