Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Posvícenské staročeské hnětýnky: Zdobené koláčky z jižních Čech voní rumem, krásně vypadají a ještě lépe chutnají
Tereza Blazkova uvařila 17. 3. 2012 16:34 Knedlík s houbami 0 0 Zobrazit detail Knedlík s houbami Okomentovat
Ovocné knedlíky pokaždé jinak: Vyhrají u vás tvarohové, kynuté, bramborové, odpalované, nebo jogurtové?
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím