Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 2. 2024 07:59 Kobližky se sušeným droždím plněné po smažení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lepenice jako vynikající příloha k jitrnici a k jelitu. Jak ji připravit, aby chutnala přímo dokonale