Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Betyna uvařil 2. 8. 2017 10:10 Kořeněné cuketové ruličky s mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 7. 2017 17:08 Kořeněné cuketové ruličky s mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 7. 2017 17:08 Kořeněné cuketové ruličky s mozzarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadýchaný řízek? Ten savojský je díky obalení v bílku lehký jako obláček. Příprava je přitom snadná a rychlá