Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Oloupaná kapie po upečení Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra