Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
Superúplněk 2025 přeje hubnutí: Těchto 5 snadných kroků pomůže shodit pár kilo před Vánoci i bez stresu
efiee uvařila 14. 2. 2014 11:14 Krémová pórková polévka s tofu a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé