Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Colombo65 uvařil 5. 11. 2013 16:15 Křepelka z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Křepelka z pomalého hrnce Okomentovat
Colombo65 uvařil 5. 11. 2013 16:15 Křepelka z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Křepelka z pomalého hrnce Okomentovat
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl