Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Ivace64 uvařila 24. 9. 2016 18:26 Krkovice na houbách se šťouchaným cuketovým bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 9. 2016 18:26 Krkovice na houbách se šťouchaným cuketovým bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 9. 2016 18:26 Krkovice na houbách se šťouchaným cuketovým bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 9. 2016 18:26 Krkovice na houbách se šťouchaným cuketovým bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 24. 9. 2016 18:26 Krkovice na houbách se šťouchaným cuketovým bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá