Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 10. 7. 2016 15:40 Křupavá bageta s teplými rajčaty a Fetou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 7. 2016 15:38 Křupavá bageta s teplými rajčaty a Fetou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 7. 2016 15:38 Křupavá bageta s teplými rajčaty a Fetou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Felix Slováček se na Vánoce těší, ale s přípravou jídla moc nepomáhá: Jsem jen konzument, přijdu a všechno sežeru, říká
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Treska na rajčatech, kedlubna a holandská omáčka (vhodné pro diabetiky typu 2) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 40 min