Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šulánky z bramborového těsta posypané mákem a cukrem a zalité máslem jsou výborným jídlem nejen pro děti
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně