Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 23. 1. 2018 18:58 Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením