Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 16:03 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 15:59 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 15:58 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 15:57 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 15:57 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cocoska uvařila 22. 9. 2013 15:57 Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař