Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 8. 9. 2013 12:19 Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 9. 2013 12:18 Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 9. 2013 12:18 Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 9. 2013 12:18 Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer