Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
mika59 uvařila 17. 1. 2017 16:22 Kuřecí horní stehno v omáčce s žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 1. 2017 16:22 Kuřecí horní stehno v omáčce s žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Velká houbová mapa 2024: Na jihu Čech rostou bedly, u Hradce klouzky, na Moravě lišky a smrkové hřiby
12 foto Velký přehled struhadel: Kolik stojí to na hranolky, kolik elektrické a co zvládne struhadlo multifunkční
Segedínský závitek: Netradiční podoba klasického jídla s jemně nakyslou omáčkou skvěle chutná a na talíři vypadá efektně